“Дархан Ризо” био шингэн бордоо

Description

Зориулалт: Бүх төрлийн хүнс, тэжээлийн таримлыг бордох

Орц, найрлага: Агаарын азотыг хөрсөнд шингээгч, Р, К задлагч, ургамлын өсөлтийг дэмжигч индол-3 цууны хүчил үүсгэгч бактериудын холимог

Хэрэглэх арга:

  1. Тарих үед үртэй холих
    • Буудай, үр тариа 20 л/тн
    • Хүнсний ногоо 5 л/кг
    • Төмс 10 л/тн
  1. Ургалтын хугацаанд 20 л бордоогоор 200 л ажлын уусмал бэлтгэж га талбайн ургамлын үндсэнд ойртуулж шүрших

Шинэлэг тал: Монгол орны хөрснөөс ялган авч цэвэршүүлсэн 50 орчим төрлийн бактериудын холимог

Давуу тал, ач холбогдол:

  • Хөрсний биологийн идэвхид сайнаар нөлөөлж, хөрсийг эрүүлжүүлэх
  • Ургамлын хооллолтыг иж бүрэн хангах боломжтой
  • Хэрэглэх тун бага, эдийн засгийн хувьд хэмнэлттэй.
  • Сөрөг нөлөөгүй

Борлуулах цэг:

  • Дархан-Уул аймаг, УГТХүрээлэн
  • УБ, Нарантуул худалдааны төв