Description
Зориулалт: Бүх төрлийн хүнс, тэжээлийн таримлыг бордох
Орц, найрлага: Агаарын азотыг хөрсөнд шингээгч, Р, К задлагч, ургамлын өсөлтийг дэмжигч индол-3 цууны хүчил үүсгэгч бактериудын холимог
Хэрэглэх арга:
- Тарих үед үртэй холих
-
- Буудай, үр тариа 20 л/тн
- Хүнсний ногоо 5 л/кг
- Төмс 10 л/тн
- Ургалтын хугацаанд 20 л бордоогоор 200 л ажлын уусмал бэлтгэж га талбайн ургамлын үндсэнд ойртуулж шүрших
Шинэлэг тал: Монгол орны хөрснөөс ялган авч цэвэршүүлсэн 50 орчим төрлийн бактериудын холимог
Давуу тал, ач холбогдол:
- Хөрсний биологийн идэвхид сайнаар нөлөөлж, хөрсийг эрүүлжүүлэх
- Ургамлын хооллолтыг иж бүрэн хангах боломжтой
- Хэрэглэх тун бага, эдийн засгийн хувьд хэмнэлттэй.
- Сөрөг нөлөөгүй
Борлуулах цэг:
- Дархан-Уул аймаг, УГТХүрээлэн
- УБ, Нарантуул худалдааны төв