“Хатаасан халгайн навч Хүнс” амтлагч

Description

Хүний биеийн дархлалыг дэмжиж, цус багадалт, өтгөн хаталтад сайн ба хоол хүнсэндээ амтлагч хэлбэрээр нэмж хэрэглэнэ. Астма, багтраа, уушгины эмгэгийн үед хэрэглэнэ. Цус багадалт, шамбармын үед хэрэглэнэ. Чийг баам, бөөр, шээсний замын үрэвсэл, бөөрний чулууг анагаах үйлчилгээтэй. Жич: Халгай нь нялх байхдаа Витамин К-ийн агууламж бага тул цус өтгөрүүлэхгүй ба манай өөрсдийн органик эмийн ургамлын плантаци дээр машин явах боломжгүй эрүүл хөрсөнд ургуулсан гэдгээрээ онцлог.